PSAT Registration deadline is September 18    ***    Makeup Photo Day is September 27    ***    No school October 6    ***    PSAT is October 11

Amador Valley High

Bell Schedules » All School Rally Schedule

All School Rally Schedule

All School Rally Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
A Period 7:00 AM 7:55 AM 55 min
1st Period 8:00 AM 8:50 AM 50 min
2nd Period 8:56 AM 9:46 AM 50 min
Brunch 9:46 AM 9:55 AM 9 min
3rd Period 10:01 AM 10:51 AM 50 min
4th Period 10:57 AM 11:48 AM 51 min
Rally 11:54 AM 12:45 PM 51 min
Lunch 12:45 PM 1:19 PM 34 min
5th Period 1:25 PM 2:15 PM 50 min
6th Period 2:21 PM 3:11 PM 50 min