Walk-Through Registration is August 7-8    ***    Freshman Orientation is August 9    ***    The first day of school is August 14

Amador Valley High

Bell Schedules » A/B Rally/Assembly Schedule

A/B Rally/Assembly Schedule

A/B Rally/Assembly Schedule Fall Recognition, Winter Recognition, and Spring Recognition Rallies
Description / Period Start Time End Time Length
A Period 7:00 AM 7:55 AM 55 min
1st Period 8:01 AM 8:50 AM 49 min
2nd Period 8:56 AM 9:45 AM 49 min
Brunch 9:45 AM 9:54 AM 9 min
3rd Period 10:00 AM 10:49 AM 49 min
4th (Assembly A) 10:55 AM 11:45 AM 50 min
4th (Assembly B) 11:45 AM 12:35 PM 50 min
Lunch 12:35 PM 1:10 PM 35 min
5th Period 1:16 PM 2:05 PM 49 min
6th Period 2:11 PM 3:00 PM 49 min