Bell Schedules » A/B Rally Schedule

A/B Rally Schedule

A/B Rally Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
7:00 AM 7:55 AM 55 min
8:00 AM 8:49 AM 49 min
8:55 AM 9:44 AM 49 min
Brunch 9:44 AM 9:53 AM 9 min
9:59 AM 10:48 AM 49 min
4˚/Rally A 10:54 AM 11:44 AM 50 min
4˚/Rally B 11:49 AM 12:39 PM 50 min
Lunch 12:39 PM 1:09 PM 30 min
1:15 PM 2:04 PM 49 min
2:10 PM 2:59 PM 49 min
3:05 PM 4:00 PM 55 min