PSAT Testing

What
PSAT Testing
When
10/13/2021 10/14/2021

PLEASE NOTE, on Wednesday, October 13 students will attend school as follows:

  • Students taking the PSAT/NMSQT:  7:15am-11:55am  (students will remain at school after the exam for Lunch, 6˚ & ACCESS)

  • ALL students:  attend Lunch, 6˚ & ACCESS from 12:00 pm-2:30 pm

On Thursday, October 14 students will attend school as follows:

  • On Thursday students will 1˚ -  5˚ ( A˚ & B ˚ will run on this day)


PSAT BELL SCHEDULE 2021


Wednesday, October 13, 2021  PSAT TEST DAY


12:00PM-12:30PM (30 MIN)

NON-TESTERS ARRIVE & LUNCH

12:30PM-1:40PM (70 MIN)

6TH PERIOD

1:46PM-2:30PM (44 MIN)

ACCESS PERIOD

2:40PM-3:25PM (45 MIN)

STAFF COLLABORATION



THURSDAY, OCTOBER 14, 2021


7:32AM-8:24AM (52 MIN) AMADOR

A PERIOD

8:30AM-9:40AM (70 MIN)

1ST PERIOD

9:46AM-10:56AM (70 MIN)

2ND PERIOD

11:02AM-12:12PM (70 MIN)

3RD PERIOD

12:12PM-12:42PM (30 MIN)

LUNCH

12:48PM-1:58PM (70 MIN)

4TH PERIOD

2:04PM-3:14PM (70 MIN)

5TH PERIOD

3:20PM- 4:25PM (65 MIN) AMADOR 

B PERIOD

Copy to Google Calendar  •  Download iCal Event