Bell Schedule Adjustment for the PSAT/NMSQT test on October 13th

Hi Dons,

To accommodate the October PSAT/NMSQT, our bell schedule on October 13 & 14 has been adjusted.  Please see below for the PSAT adjusted Bell Schedule.

PLEASE NOTE, on Wednesday, October 13 students will attend school as follows:

  • Students taking the PSAT/NMSQT:  7:15am-11:55am  (students will remain at school after the exam for Lunch, 6˚ & ACCESS)

  • ALL students:  attend Lunch, 6˚ & ACCESS from 12:00 pm-2:30 pm

On Thursday, October 14 students will attend school as follows:

  • On Thursday students will 1˚ -  5˚ ( A˚ & B ˚ will run on this day)

PSAT BELL SCHEDULE 2021

 

WEDNESDAY, OCTOBER 13, 2021

12:00PM-12:30PM (30 MIN)

NON-TESTERS ARRIVE AND LUNCH

12:30PM-1:38PM (68 MIN)

6TH PERIOD

1:44PM-2:30PM (46 MIN)

ACCESS PERIOD

2:40PM-3:25PM (45 MIN)

STAFF COLLABORATION



THURSDAY, OCTOBER 14, 2021

7:32AM-8:24AM (52 MIN)

A PERIOD

8:30AM-9:38AM (68 MIN)

1ST PERIOD

9:38AM- 9:47AM

BRUNCH

9:53AM-11:01AM (68 MIN)

2ND PERIOD

11:07AM-12:15PM (68 MIN)

3RD PERIOD

12:15PM-12:45PM (30 MIN)

LUNCH

12:51PM-1:59PM (68 MIN)

4TH PERIOD

2:05PM-3:13PM (68 MIN)

5TH PERIOD

3:20PM- 4:25PM (65 MIN)

B PERIOD

 

Please let me know if you have questions and/or need additional information. 

 

Thank you!

--
Athena Duran
Vice Principal
Students: Lf-R
Amador Valley High School